Palvelut

Halusitpa sitten yksilöllisiä puutarhurin neuvoja pihasi toteutukseen, rakennuttaa monipuolisen kokonaisuuden tai jotain siltä väliltä, soita meille!

Pihakonsultointi

Annamme neuvot ja ohjeet oman pihasi yksilölliseen rakentamiseen, hoitoon tai ylläpitoon liittyvissä asioissa, olipa kyseessä puiden leikkaus tai kiveyksen perustaminen.

Hoitotyöt

Huolehdimme tarvittavat puiden ja pensaiden leikkaukset, peruskunnostukset (kalkitus, lannoitus, ilmastus) ja rikkakasvien poistot.

Viherrakentaminen

Toteutamme kokonaisvaltaisesti kaiken mitä pihasi tarvitsee, teitpä uutta tai ehostit vanhaa. Osaamistamme ovat pihan perustustyö, nurmetus (kylvö-/siirtonurmi), tukimuurit, portaat, betoni- ja luonnonkiveykset, istutustyö, puunkaatotyö, kuntan asennus, leikkivälineet turva-alustoineen, aidat ja pihan puurakenteet.

Viherrakennusmateriaalit ja koneet

Hankimme viherrakentamismateriaalit kuten eristeet, murskeet, mullat, siemenet, siirtonurmet, kesäkukat, taimet, kuorikkeet, kuntat, betoni- ja luonnonkivet ja kaiken tarvitsemasi pihasi toteutukseen. Käytämme konetöiden osalta paikallisia koneurakoitsijoita.